zondag , 19 mei 2019

4e ronde DCC wintercompetitie Toms Creek

16 februari is de 4e ronde gevist van de DCC wintercompetitie op Toms Creek. Het was 2 dagen achter elkaar lekker weer, dus de verwachtingen waren hoog.  Met name de hoekstekken en tegen het eiland was de verwachting dat de vis er al zou komen, in het warme zonnetje.

Helaas was de realiteit anders, het water is nog maar een graad of 6 De 4e en één na laatste ronde en wie de tussenstand gezien heeft weet dat het spannend is.

In het A vak ( stok vak) lootte Thierry Gradel op stek 18 en die maakt daar geen fouten. Thierry vist een 1 met ruim 35 kilo en stijgt in het klassement.

Frits Verschoor vis een 2 op stek 2 met bijna 26 kilo. Joop Derksen en Reijer Kros , beide in de race voor de top 3 vissen vandaag een 3 en een 4 en lopen dus wat averij op in de tussenstand.

Het B vak is gewonnen door Erwin van Asperen met ruim 21 kilo vanaf stek 15. Erwin vist hierdoor zijn 2e één komt hierdoor weer in de top 3.

Michael Offermans vist een 2 met net geen 20 kilo. Michael viste vanaf stek 8. Andre Schipper, één van de vissers die voor de 1e plaats vist, pakt vandaag   een 4 en dat is zijn schrapper tot nu toe.

De top 3 pakken deze dag alle 3 een schrapper en de middenmoot komt dichterbij. Over 2 weken de laatste wedstrijd, dat wordt weer een spannende finale…

 

De bijgewerkte tussenstand wordt later deze week geplaatst.