zondag , 19 mei 2019

Dutch Carp Classic competitie van start

Aanstaande zaterdag gaat de DCC competitie (voorheen WTCC) voor inmiddels al weer het 10e jaar van start.
Dit jaar vissen we in 4 poules. Poule A start onder leiding van pouleleider Ton Ruijs op De Vossekuil. Hier mag met de vrije hengel gevist worden wat het voor de deelnemers extra spannend maakt gezien de keuzes die je kunt maken voor de juiste techniek op dit moment.
Poule B gaat onder leiding van pouleleider Reijer Kros (ook met de vrije hengel ) van start op ’t Mun. Hier wordt vrijwel altijd met de vaste stok gevist dus de keuze vrije hengel zal ook hier de deelnemers het lastig maken met de juiste techniek keuze.
Poule C staat onder leiding van Wesley Heijmans en die gaan naar Aquavita met de vaste stok. Aquavita is uitermate geschikt voor de vaste stok. Poule D gaat van start op De Slothoeve onder leiding van Jaco Verhagen. Deze vijver hebben we dit jaar toegevoegd op verzoek van de deelnemers vanwege zijn goede accommodatie en visbestand. Ook hier wordt gevist met de vaste stok.
De beste 4 van elke poule over 4 wedstrijden gaan door naar de 2 daagse finale op De Vossekuil op 31 aug en 1 sept. Verder gaan ook de beste twee nummers 5 van de poules eveneens naar de finale. In de finale zijn er mooie geldprijzen te winnen en  prijzen van de hoofdsponsor Shimano. Wij wensen alle deelnemers natuurlijk alvast heel veel succes en sportiviteit toe tijdens de wedstrijden.