zondag , 19 mei 2019

Erwin van Asperen wint de DCC wintercompetitie op Toms Creek

Ook op Toms Creek is de laatste ronde gevist van de DCC wintercompetitie. Ook daar nog een 3 tal kanshebbers voor de overwinning.

Andre Schippers, Joop Derksen en Erwin van Asperen maakten nog kans op de overwinning en net daaronder waren er nog een 3 tal vissers die nog strijden voor de 3e plaats.

De loting vooraf had bepaald dat Erwin en Andre in vak A zouden loten en Joop Derksen in vak B met Reijer Kros, Tanno Konings en Frits Verschoor nog strijdend voor de 3e plaats.   De loting op de dag bepaalde dat Andre op stek 2 mocht plaatsnemen en Erwin op zijn favoriete stek 16 . De meest gewilde stek 18 ging naar Michael Offermans.

In het B vak lootten Joop en Reijer naast elkaar met Joop op 8 en Reijer op 6.  De visserij was lastig deze dag. De veranderende wind en onderstroom maakte het lastig.  In het B vak slaat Tanno Konings het laatste anderhalf uur zijn slag door  nog een flink aantal F1 ’s te vangen en daar nipt de winst te pakken. Ook Reijer Kros vangt in de middag zijn vissen,maar komt net te kort op Tanno,maar vangt net iets  meer dan Joop, die 3e wordt in het B vak.

In het A vak was het ook spannend. Ook daar uiteindelijk maar 2 kilo verschil tussen de nr 1 en 3 van het vak.  Erwin van Asperen wint zijn vak met 21 kilo, Michael Offermans wordt 2e met net 20 kilo, Andre Schippers 3e met ruim 19 kilo !

In de eindstand wordt Erwin van Asperen de overall winnaar met 7 punten. Andre en Joop vissen beide 8 punten , maar Andre heeft iets meer gewicht en wordt dus 2e  en Joop 3e.

 

Erwin van Asperen gefeliciteerd !

Voor alle deelnemers waren er prijzen beschikbaar gesteld door Guru, waarvoor wij Guru hartelijk willen bedanken voor de sponsoring.

Organisatie en Toms Creek bedankt voor het regelen !