zondag , 19 mei 2019

NK Commercial teams van start !

 

Dit weekend gaat de NK commercial teams van start. Hopelijk is het koude weer dan over en zitten we volop in het warme zonnetje.  Achter de schermen is alles klaar voor de start van de nieuwe opzet van deze teamcompetitie. Een teamcompetitie die door de teams zelf is samengesteld en vormgegeven. Een nieuw en fris concept waarbij de vrije hengel en het koppelvissen ook deel uitmaken van de wedstrijden! We zijn er zeker van deze opzet zal leiden tot goede vangsten en een extra dimensie toevoegt aan de teamcompetitie.

De reglementen  van de vijvers zijn ontvangen en de stekverdeling per vijver zijn gemaakt, alles in overleg met de vijvereigenaren en teamcaptains. Deze informatie  kun je vinden op de website en in de app van uitslagenwedstrijdvissen.nl  Op de site is een apart menu voor de NK Commercial teams aangemaakt. In de app kun je alle info vinden onder het menu  “wedstrijden “en dan “NK Commercial Teams” Hier worden ook de tussenstanden geplaatst.

De uitslagen worden geplaatst op de Facebookpagina van NK Commercial Teams. Op deze pagina is ook de mogelijkheid voor de deelnemers om zelf hun foto’s of verslagen te plaatsen! Dus heb je een mooie foto van je team, van je vangst of van de overwinning dan kun je deze op onze FB pagina posten. Leuk voor je sponsor, vrienden en kennissen.

De vijvereigenaren zijn geïnformeerd over het wedstrijdschema en de taken  die de vijverbeheerders op zich nemen en welke taken de teamcaptains verzorgen. Deze brief is ook gedeeld met de teamcaptains.

Eerder hebben we al gemeld dat per wedstrijdronde 4 dagkaarten beschikbaar worden gesteld door de vijvereigenaren. Deze zijn voor het team dat laatste wordt op deze wedstrijddag! Niet direct naar huis rijden dus als je baalt van je uitslag, maar even blijven hangen en je prijs in ontvangst nemen. Verder zijn er voor de finale prijzen beschikbaar gesteld door Shimano en Rix Hengelsport. Op basis van de terugkoppeling die we van de teamcaptains hebben ontvangen wordt er nog met de sponsoren besproken hoe we het beschikbaar gestelde sponsorbedrag gaan invullen. Later hierover meer.

 

Voor nu iedereen een succesvolle voorbereiding, een gezellige competitie en goede vangsten  gewenst !